Budak Sekolah, Cun Weh!!!

Budak Sekolah, Cun Weh!!!
Hah cun tak cun tak, hehehee ni gua jumpe dlm. google search..saje nak skodeng tekan2 Awek Sekloah tiba2 kuar gambar ni memang terbaik la muaheeee..

Kesimpulannya, ilmu tak mengenal usia, tak kira tua atau muda kita diwajibkan mencari @ menuntut ilmu sehingga akhir hayat ---"PEACE"---

5 comments:

Bluewendy said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..gelak jap..
btol tuh, cari ilmu hingga ke akhir hyat=)

^baju kurung^ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahah.semput.ilmu tak mengenal usia

asmira surianie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fuyoo cun..terliur gua tengok..
ni mesti hot stuff kat skolah !

beb..http://meramonst.blogspot.com/2011/06/apa-kelebihan-ada-ipad-ni.html

Zil-el-Saif @ The Encik Saif said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cunnya...

oh, aku tertawan (",)

Areliff said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jgn korang jatuh hati sudah muaheee.gurau je :p