Tips Gemukkan Badan..Ingat Nak Kurus Je Ada Tips!!!!

Arghhh...harini blog ak keje update pasal tips je dari pagi sampai malam..ok kalini ak nak kasi tips gemukkan badan...ingat nak kurus je perlu tips..nak gemuk pon ada tips gak...ok bagi yg susah nak gemuk amalkan makan ni taraaaaaaa...
maximum weight gain...
ak dah try kalau aktif makan sebulan 4-5kg gak naik..kalau sambil lewa je makan sekilo pon tak naik ekekekee...siyes ak cakap..tapi perlu dgn tranning gi gym la kalau tak perut boroi je tak bermuscle2 okeh...lepas gemuk bertukar ke muscle gain plak..jgn makan yg ni plak..yg ni utk support badan naik je..

teringat ak iklan appton kat tv tu ekekekee...

9 comments:

_mauhaha_corner said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

for men je yea??
:))

Areliff said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

women pon boley..:)

Sunah Sakura said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalo women nanti ade muscle gak ke?

Areliff said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni naikkan berat je...nak muscle2 tanya la BA ye kak sunah hu3...tu bukan line saye ekekeke..tapi perempuan ade muscle memang lari la laki :)

msredcheesecake said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mesti dah ada six pack ni.....

Areliff said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

0 pack je hehehee

miezah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebut muscle jer msti BA .haha . girl bleh jgk eik ?

The letter D said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

finally !
ada juga blog bg tips nk gemuk~
asyik jumpa tips nak kuruss je.
sy dah cube mcm2 cara, nmpknya kadar metabolism sy tinggi sgt. tu yg tak gemuk2 :/

Si qusowt said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tablet ae?ade jual kat farmasi je ae?